Intins pe o suprafata de circa 4 hectare, Smile Aqua Park din Brasov este si cel mai mare parc acvatic din tara noastra si este pozitionat pe strada Prunului.

Avand cele mai mari tobogane din tara, acest parc acvatic a ajuns in scurt timp unul dintre cele mai cautate si apreciate obiective turistice ale orasului Brasov, in timpul sezonului estival.

Restaurantele si barurile care se regasesc in interiorul acestui parc acvatic au un aspect unic, in bazinele destinate adultilor apa se filtreaza la 3 ore, iar in cele destinate copiilor la fiecare ora. Salvamarii supravegheaza intreaga zona, astfel incat sa nu existe incidente si turistii sa fie in siguranta.

In fiecare zi a saptamanii, intre orele 09:00 si 19:00, turistii se vor putea distra si relaxa in interiorul acestui parc acvatic.

Apa din bazine atinge temperatura de 26 de grade, parcarea special amenajata va ofera posibilitatea sa va lasati in siguranta masina, trebuie doar sa aveti echipamentul necesar si veti putea sa stati in apa si la soare o zi intreaga.

Nu se permite accesul cu mancare si bautura in interiorul acestui parc acvatic, insa nu trebuie sa va ingrijorati deoarece veti gasi tot ceea ce va doriti la terasele si restaurantele amenajate aici.

Vestiarele, terenurile de fotbal, scena pentru evenimente, sezlongurile si umbrelele de plaja completeaza dotarile acestui parc, iar numeroasele bazine si tobogane isi asteapta vizitatorii dornici de distractie si aventura.

Piscina de relaxare cu barul special amenajat are o adancime de 1,6 metri, fiind astfel destinata adultilor, iar piscina pentru copii este dotata cu tobogane speciale pentru cei mici.

Raul (River) care inconjoara parcul permite plimbarile cu colacul, timp de o ora veti fi purtati de apa care curge incet pe intregul perimetru (aici inotul este interzis).

Fiecare grup de tobogane are propria piscina, de pe rau aveti acces la toate piscinele existente in interiorul acestui parc acvatic. La piscina destinata copiilor veti gasi toboganele pentru copiii care au sub 1,3 metri, sunt 4 tobogane in total.

Exista 3 tobogane special amenajate pentru colaci, unul dintre acestea fiind sub forma unui tub (cunoscut sub numele de Black Hole), 3 tobogane de tip kamikaze si un tobogan multipista (simultan se pot da 5 persoane) care este si cel mai inalt din tara noastra.

Nu ezitati sa vizitati Smile Aqua Park de fiecare data cand vizitati orasul Brasov, cu siguranta veti petrece momente de calitate alaturi de cei dragi.