Toti turistii care doresc sa se relaxeze si sa faca o “cura” de soare si apa pot opta pentru Paradisul Acvatic din orasul Brasov. Acesta s-a deschis in vara anului 2007 si reprezinta de atunci un important obiectiv turistic, fiind locatia ideala atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Intins pe o suprafata de 12000 metri patrati care reprezinta partea acoperita si inca 12000 de metri patrati care sunt destinati sezonului estival, Paradisul Acvatic din Brasov a reusit cu rapiditate sa se transforme in locatia ideala pentru toti cei care doresc relaxare si distractie.

In interiorul acestui complex turistii vor regasi 6 piscine interioare, 2 piscine in aer liber, mai multe tobogane cu apa, o grota de relaxare, saune, jacuzzi, o sala de fitness, un teren de fotbal acoperit, un teren de volei pe nisip, un restaurant si mai multe terase.

In acest fel, indiferent de gusturi, turistii vor descoperi modalitatea de relaxare sau de distractie preferata. Circa 2000 de persoane pot fi “gazduite” in acelasi timp in interiorul acestui complex acvatic, dintre acestea 1500 vor putea beneficia si de sezlonguri in zona din jurul bazinelor.

De asemenea persoanele care vin cu masina o pot lasa in parcarea special amenajata, parcare care ofera 600 de locuri.

Nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu calitatea apei deoarece in Paradisul Acvatic se utilizeaza cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine, tehnologie formata dintr-un sistem performant de filtrare si tratare.

Bazinul si grota de relaxare, sauna umeda, sauna finlandeza, bio-sauna, dusurile cervicale, jacuzzi, hidromasajul si masajul reprezinta doar cateva dintre modalitatile in care turistii vor putea sa dobandeasca relaxarea si starea de bine mult dorite.

Bazinele exterioare, toboganele cu apa, trambulinele pentru sarituri, dusurile rustice si terenurile de sport, sunt destinate turistilor care doresc sa se distreze facand in acelasi timp miscare.

Locurile de joaca, piscinele pentru copii, toboganele si zilele de nastere care pot fi organizate aici, sunt ideale pentru turistii care vin insotiti de catre cei mai tineri membrii ai familiei.

Asadar, daca ajungeti in orasul Brasov opriti-va si la Paradisul Acvativ de pe bulevardul Grivitei la numerele 2F-2G (iesirea spre orasul Targul Mures), cu siguranta nu veti regreta.