Vacanta Maldive

Sejur uimitor in Maldive

De ce ar trebui să zburati în Maldive?

Vacanța în Maldive sună minunat! Vacanțele în Maldive sunt o combinație unică dintre cele mai curate oceane și plaje cu nisip alb ca zăpada, recife de corali și briza mării, vara pe tot parcursul anului și relaxare în cele mai bune hoteluri cu un nivel ridicat de servicii. 

Fructe exotice și apusuri magnifice peste cele mai romantice insule din lume. Plonjează-te în lumea odihnei confortabile în stil de recompensă, pe țărmurile apelor azurii ale Oceanului Indian!

Muntele Athos

Pelerinaj muntele Athos

Pelerinaj Ierusalim

1,000+ ghiduri locale

Morbi semper fames lobortis ac hac penatibus

Experiente atent alese

Morbi semper fames lobortis ac hac penatibusk

99% calatori multumiti

Morbi semper fames lobortis ac hac penatibus

Insulele Maldive sunt unul dintre cele mai populare destinații de vacanță în lume datorită plajelor cu nisip alb, apelor cristaline și frumuseții naturale uluitoare.

Maldive este un arhipelag situat în Oceanul Indian, compus din peste 1.000 de insule tropicale. Majoritatea insulelor sunt dedicate turismului și oferă o varietate de resorturi luxoase, bungalouri pe apă și facilități de agrement.

Pe lângă relaxarea pe plajă și scăldat în apele calde, există multe alte activități pe care le puteți încerca în timpul unei vacanțe în Maldive. Snorkelingul și scufundările sunt foarte populare, deoarece apele Maldive sunt acasă pentru o varietate uimitoare de viețuitoare marine, inclusiv recife de corali viu colorate și diverse specii de pești.

De asemenea, puteți explora insulele locale și să vă bucurați de cultura și tradițiile maldiviene. Vizitarea capitalei Malé, unde puteți descoperi piețele locale, moschei și muzee, poate fi o experiență interesantă.

Resorturile din Maldive oferă, de asemenea, o gamă largă de facilități și activități pentru a vă menține ocupați și distrați. Puteți încerca sporturi acvatice precum jet ski, kitesurfing sau navigație cu iahtul. Multe resorturi au, de asemenea, spa-uri de lux, restaurante cu preparate delicioase și programe de divertisment în serile cu spectacole tradiționale sau muzică live.

Cu toate acestea, înainte de a pleca într-o vacanță în Maldive, asigurați-vă că verificați cerințele de călătorie și vizație pentru țara respectivă, precum și orice restricții sau reguli impuse de guvernul maldivian sau autoritățile locale în contextul pandemiei de COVID-19. Este important să vă asigurați că puteți călători în siguranță și să vă bucurați pe deplin de vacanța dumneavoastră.

Know your city?

Join 2000+ locals & 1200+ contributors from 3000 cities

Clientii nostri multumiti

Kody Byrd

Kody Byrd

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum.

Lee Cunningham

Lee Cunningham

Faucibus tristique felis potenti ultrices ornare rhoncus semper hac facilisi Rutrum tellus lorem sem velit nisi non pharetra in dui

Melody Marshall

Melody Marshall

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum.

Melody Marshall

Melody Marshall

Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum. Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum.

Maldivele, oficial Republica Maldive, sunt o țară insulară situată în Oceanul Indian, în sud-vestul Sri Lanka. Aceasta este compusă dintr-un arhipelag de aproximativ 1.200 de insule coraliene, dintre care aproximativ 200 sunt locuite. Maldivele se remarcă prin plajele spectaculoase, apele limpezi și bogata biodiversitate marină.

Capitala Maldivei este Malé, care este și cel mai mare oraș al țării. Malé găzduiește majoritatea instituțiilor guvernamentale, precum și o parte din industria turismului. Cu toate acestea, majoritatea insulelor Maldive sunt dedicate turismului și găzduiesc numeroase resorturi luxoase.

Una dintre caracteristicile distincte ale Maldivelelor este prezența bungalow-urilor pe apă. Acestea sunt construcții situate direct deasupra apelor cristaline, oferind o priveliște uimitoare și acces direct la recifele de corali și viețuitoarele marine.

Maldivele sunt recunoscute în mod special pentru activitățile de snorkeling și scufundări. Recifele de corali ale Maldivelelor adăpostesc o varietate extraordinară de specii marine, inclusiv pești tropicali colorați, rechini, broaște țestoase și delfini. Există numeroase puncte de scufundare și centre de snorkeling care oferă excursii și cursuri pentru turiști de toate nivelurile de experiență.

Pe lângă activitățile marine, puteți explora și insulele locale, întâlnindu-vă cu comunitățile locale și descoperind cultura și tradițiile maldiviene. Puteți vizita piețele locale, muzeele pentru a înțelege mai bine istoria și stilul de viață al locuitorilor.

Maldivele sunt, de asemenea, un loc popular pentru relaxare și reîncărcare. Multe dintre resorturile din Maldive oferă facilități de spa, masaje și tratamente pentru a vă răsfăța. De asemenea, puteți bucura de plajă, de soare și de activități precum yoga sau meditație în aer liber.

Maldivele reprezintă cu siguranță o destinație de vacanță de vis, oferind frumuseți naturale deosebite și o experiență relaxantă și exot