In orasul Brasov, mai exact in cartierul Noua (chiar in zona lacului Noua), turistii dornici de aventura si distractie vor putea vizita Parc Aventura. In interiorul acestui parc de aventura veti putea sa desfasurati activitati sportive inedite, in aer liber, veti putea petrece momente de calitate alaturi de cei dragi.

Cele 10 trasee care pot fi practicate in interiorul acestui parc au diferite grade de dificultate, in acest fel indiferent de conditia fizica dobandita veti putea sa va aventurati cu succes pe unul dintre ele.

Echipamentul de securitate pe care il veti primi atunci cand optati pentru Parc Aventura va va asigura siguranta pe tot parcursul vizitei dumneavoastra in acest parc.

Intins pe o suprafata de 2,5 hectare de padure, Parc Aventura “gazduieste” 110 copaci, 120 de platforme, 130 de jocuri, 692 de metri de tiroliene, 1000 de metri de coarda, 5400 metri de cablu si numeroase ore de buna dispozitie.

Copiii sub 8 ani se vor putea aventura pe cele 2 trasee mov, acestea au un sistem de securitate care nu presupune manipularea carabinierelor si in acest fel ofera siguranta maxima.

Copiii care au implinit deja 8 ani si incepatorii vor putea opta pentru unul din cele 2 trasee galbene, acestea nu depasesc inaltimea de 3 metri. Pentru a va obisnui cu inaltimea jocurilor veti putea opta pentru cele 2 trasee verzi, acestea sunt trasee usoare a caror inaltime nu depaseste 6 metri.

Cele 2 trasee albastre sunt considerate a fi si cele mai placute deoarece acestea nu sunt nici foarte grele dar nici foarte usoare, au o dificultate medie.

Cei care doresc totusi sa isi testeze energia, puterea si tehnica vor putea alege traseul rosu sau traseul negru, acestea va vor oferi doza de adrenalina dorita (pe traseul negru se atinge inaltimea maxima din parc, cea de 20 de metri).

Daca doriti sa traversati un lac intr-o maniera diferita puteti opta pentru “Marea Tiroliana peste Lac”, aceasta atinge lungimea de 111 metri si inaltimea maxima de 3 metri.

Un alt joc care fascineaza curajosii ajunsi in acest parc este “Inchide ochii si sari”, joc care presupune urcarea de la sol pe o scara pana la inaltimea de 16 metri si saltul in gol.