Un sejur de exceptie in statiunea turistica Mamaia presupune o incursiune chiar si doar pentru cateva ore in celebrul parc de distractii acvatic Aqua Magic. Multitudinea distractiilor acvatice pe care parcul le pune la dispozitia celor care ii trec pragul, impresioneaza zi de zi turistii dornici de relaxare si divertisment.

Pozitionat intr-o zona usor accesibila turistilor, Aqua Magic este parcul acvatic care impresioneaza atat copii cat si adultii, asadar limitele de varsta nu exista. Deschis in anul 2003, parcul Aqua Magic ofera in fiecare vara vizitatorilor doza de adrenalina si de relaxare mult dorita.

Acesta a fost primul parc acvatic deschis la noi in tara si a ramas de-a lungul anilor unul dintre cele mai cautate si interesante. Pentru a ajunge la parcul acvatic Aqua Magic turistii trebuie sa ajunga la intrarea statiunii Mamaia, in apropierea Teatrului de vara, chiar pe Bulevardul Mamaia.

Intrarea in incinta parcului se face in fiecare zi de luni si pana duminica intre orele 10:00 si 18:00, pe toata durata sezonului estival.

In interiorul parcului acvatic turistii vor gasi zone special amenajate pentru copii sau pentru adulti, toate bazinele si toboganele sunt moderne si extrem de curate.

In intampinarea copiilor turistii vor descoperi Baby Pool si Waterplayground, aici personajele din povesti, piscinele buclucase si mini-toboganele vor atrage ca si un magnet copii dornici de “balaceala”.

Turistii care doresc sa se relaxeze vor putea opta pentru Jacuzzi, Relax Pool si Lazy River, iar cei mai curajosi se vor putea aventura in Super Crater, River Ride, Space Bowl, Multislide, Twister, Kamikaze, Black Hole, Turbo Slide sau Mega Pipe.

De asemenea siguranta si protectia din interiorul acestui parc acvatic este extrem de importanta, astfel echipele de paza, salvamarii si personalul specializat supravegheaza zona in permanenta.

Cabinetul medical din interiorul parcului Aqua Magic este modern si este utilat corespunzator, astfel incat fiecare minut petrecut in incinta parcului acvatic sa fie in deplina siguranta.

In ceea ce priveste construirea parcului acvatic Aqua Magic trebuie mentionat timpul record in care acesta a fost construit, si anume patru luni de zile. In permanenta apa din interiorul parcului acvatic este filtrata, in acest fel riscul de imbolnavire este eliminat iar turistii vor putea inota in siguranta.

Distractia este mentinuta prin muzica de calitate care se aude in fiecare zona din parc, iar spectacolele, concursurile si jocurile de vara ajuta atat copii cat si adultii sa petreaca momente de neuitat in interiorul parcului Aqua Magic.

Intins pe o suprafata de 27200 metri patrati (adica 2,7 hectare) si dispunand de 4000 de metri patrati de apa, parcul acvatic ofera turistilor pe langa piscine, tobogane si caderi de apa si numeroase magazine, terase, baruri, restaurante, fast-food-uri sau cofetarii.

In acest fel poate fi petrecuta o zi perfecta in interiorul parcului fara a fi nevoie sa iesiti ca sa mancati sau sa va procurati cele necesare. Cu o capacitate de aproximativ 2500 de vizitatori, parcul acvatic este deschis chiar si in timpul noptii pentru turistii care doresc sa se aventureze pe ringul de dans care este in aer liber.

Frumos luminat in timpul noptii, parcul acvativ ofera un sistem de sonorizare si de lumini performante care permit apei sa tasneasca in functie de ritmul muzicii, oferind in acest fel un spectacol grandios.

Chiar si turistii care doresc sa faca plaja se pot aventura in interiorul parcului, aici exista numeroase sezlonguri care permit tuturor obtinerea unui bronz frumos.